Blue Grey Red

Дали ви се допаѓа нашата веб страна ?

Дали ви се допаѓа нашата веб страна ?

Број на гласачи
69
Прв глас
Четврток, 31 Март 2011
Последен глас
Вторник, 07 Мај 2019
Hits Percent Graph
Не ми се допаѓа !
33 47.8%
Ми се допаѓа !
19 27.5%
Ми се допаѓа но може и подобро !
11 15.9%
Би сакал/а нешто да се додаде.
6 8.7%