Blue Grey Red

Дали ви се допаѓа нашата веб страна ?

Дали ви се допаѓа нашата веб страна ?

Број на гласачи
57
Прв глас
Четврток, 31 Март 2011
Последен глас
Понеделник, 12 Февруари 2018
Hits Percent Graph
Не ми се допаѓа !
26 45.6%
Ми се допаѓа !
17 29.8%
Ми се допаѓа но може и подобро !
9 15.8%
Би сакал/а нешто да се додаде.
5 8.8%